Güncel

Hüsnü Arkın, Kuşadalı hayranlarıyla buluştu

Ünlü ses sanatçısı Hüsnü Arkan Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlen bir konserle Kuşadalı hayranları ile buluştu.

İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı Arkan bir birinden güzel eserlerini Kuşadalılar için seslendirdi.

Türk müziğinin önemli seslerinden Hüsnü Arkan, Kuşadası’nda muhteşem bir konser verdi. Kuşadalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Kuşadası Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Turan ve Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari de katıldı. Kuşadası Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Arkan ve orkestrası Kuşadalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonunda konuşan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, ünlü sanatçı Arkan’a davetlerini kırmayıp Kuşadası’nda sahne almasından dolayı teşekkür ederek “Tüm hemşehrilerimize şu an yoğun programından dolayı aramızda bulanamayan sayın Başkanım Ömer Günel’in selamlarını iletiyorum. Kuşadası sanat dostu bir kent, Kuşadası Belediyesi de sanat aşığı hemşehrilerimizi sanat ve sanatçıyla buluşturmayı kendine bir görev olarak görüyor. Sevgili sanatçı dostumuz Hüsnü Arkan’a davetimizi kırmayıp bugün aramızda bulunduğu için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde çeşitli konserler düzenlemeye devam edeceğiz. Biz sanata, sanatçıya ve sanat dostlarına desteğimizi asla esirmeyeceğiz. Ramazan Ayı birlik ve beraberliğin, dostluğun ayıdır. Ama birileri ilk oruçlarını hak yiyerek açtılar. Sanatla, sevgiyle kalın” dedi.