Güncel

EKODOSD, sizleri de gönüllü olmaya davet ediyor

Kuşadası’nda uzun yıllardan beri gönüllü doğaseverlerle birlikte hizmet veren EKODOSD, derneklerine katılmak isteyen herkesi üye olmaya davet ediyor.

EKODOSD Derneği yıllardır yerli ve yabancı gönüllü üyeleriyle birlikte tabiatın korunması, yaban hayvanlarının tedavisi, bakımı ve yeniden doğaya dönmeleri için sayısız hizmetlerde bulundu. Uzak ya da yakın demeden mesafe gözetmeden her yere ulaşan üyeler ve dernek yöneticileri toplumda herkesin taktirini kazandı. Dernek başkanı Bahattin Sürücü, gönüllü olmak isteyen herkes için kapılarının açık olduğunu ve yeni gerçekleşecek katılımlarla daha da güçleneceklerini ifade etti. Başkan Sürücü kısa bir açıklamada bulunarak, faaliyetleri hakkında şunları söyledi;

‘’Derneğimiz EKODOSD’un yapmış olduğu çalışmalardan birisi de; Yaban Hayvanlarının, Deniz Canlılarının ve Kuşların korunması, takip edilmesi ve yaşam alanlarına olan tehditlerin önlenmesi için farkındalık yaratılmasıdır.

Yaptığımız çalışmalar gönüllülük çerçevesinde ve kendi imkanlarımızla gerçekleştirilmekte olup, bu konularda Aydın ve Dilek Yarımadası Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlükleri, Adnan Menderes Üniversitesi, EGE Üniversitesi, DEKAMER, SADAFAG, TÜDAV ve Kuşadası Veteriner Kliniği’yle işbirliği yapmaktayız. Yapılan çalışmalara siz de destek olabilirsiniz. Bu canlıların korunması ve tekrar doğal yaşam alanlarına kavuşması için yapacağınız en küçük destek bile önemli katkı sağlayacaktır.

EKOSİSTEMİ KORUMA VE DOĞA SEVENLER DERNEĞİ(EKODOSD)

DENİZBANK LİMAN ŞUBESİ

İBAN NO:TR05 0013 4000 0011 8562 7000 01