Güncel

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın Kuşadası ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Aydın Millet Vekili Bülent Tezcan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kuşadası’na geldi.

İlk olarak CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Tezcan, “İlçe örgütümüzle belediyemizin büyük bir uyum içerisinde çalıştığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Kuşadası bu iş birliği sayesinde 2 yıldır büyük bir değişim yaşıyor” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadalı partilileriyle buluştu. Tezcan’ı CHP İlçe Başkanlığı’nda çok sayıda partiliyle birlikte CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Gençlik Kolları Başkanı Simge Mıkıroğlu, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Tezcan’ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten İlçe Başkanı Gürbilek, “Sizlerin ziyareti gücümüze güç katıyor. Heyecanımızı artırıyor” dedi.

“TEZCAN ÖNEMLİ BİR SİYASETÇİ”

Kuşadası’na gösterdiği ilgiden dolayı Milletvekili Tezcan’a teşekkür eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Sayın Bülent Tezcan, Kuşadası’ndan siyasete başlamış, en üst seviyelere yükselmiş hepimize örnek olan önemli bir siyasetçidir. Sayın Tezcan’ın ilçemizi her ziyaret edişi bizim için çok kıymetli ve önemlidir. Her gelişinde ondan bir şeyler daha öğreniyoruz ve birlikte sokakta hemşehrilerimize temas etme fırsatı buluyoruz. Kuşadalılar çok şanslı. Çünkü Sayın Tezcan’ın Ankara’daki kapısını kendi kapımız gibi çalabilir, sıkıntılarımızı anlatabiliriz. O kapı bize hiçbir zaman kapanmadı. Eminim ki kapanmayacak da. Sayın Bülent Tezcan, bizi her zaman gururlandırmış bir insandır” diye konuştu.

“KUŞADASI 2 YILDIR DEĞİŞİYOR”

CHP Aydın Milletvekili Tezcan ise, “CHP’nin tüm il ve ilçe binaları benim evim. Fakat Kuşadası ilçe örgütümüzün bende ayrı bir yeri var. Sayın Belediye Başkanımızın söylediği gibi ben burada çok zaman geçirdim. Tabiri caizse beni Kuşadası yetiştirdi. 20 gün önce yine sizlerle beraberdim. Aydın ili çalışmalarımız kapsamında yine buradayım. Bugün Kuşadası’nda bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğiz. Bugün burada olma sebeplerimden biri ise Sayın Ömer Günel’in Kuşadası Belediye Başkanı seçilişinin 2’inci yıl dönümü. Belediyemiz 2 yıldır bu kentte çok güzel işler yürütüyor. İlçe örgütümüzle belediyemizin büyük bir uyum içerisinde çalıştığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Kuşadası bu iş birliği sayesinde 2 yıldır büyük bir değişim yaşıyor. Kuşadası ilçe örgütümüz de tüm Türkiye’ye örnek olacak çok güçlü ve dinamik bir örgüt. Eminim bu güçlerin birliği Kuşadası’na daha çok değer katacak” dedi.

STK ZİYARETLERİ

CHP Parti Meclis Üyesi Tezcan, İlçe Başkanlığı’nın ardından Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in de katıldığı ziyarette Tezcan’ı Kooperatif Başkanı Halit Şakar karşıladı. Şakar, nazik ziyaretinden dolayı Tezcan’a teşekkür ederek, Aydın efelerinin sembolü olan körüklü çizmenin minyatürünü hediye etti.

Aydın Milletvekili Tezcan, sıcak karşılama için kooperatif üyelerine teşekkür ederek “Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi her zaman iş birliği içerisinde olduğumuz bir sivil toplum örgütüdür. Sayın Başkan Halit Şakar ve yönetim kurulu üyelerinin desteklerini her zaman hissediyoruz” dedi.

Tezcan’ın bir sonraki durağı Aydın Turist Rehberleri Odası oldu. Oda Başkanı Ozan Sayın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Tezcan, turist rehberlerinin sorunlarını dinledi. Tezcan, oda üyelerinin Türkçe rehber hizmeti konusundaki kaygılarını TBMM gündemine taşıyacağını ifade etti.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan son olarak Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği’ni (KODER) ziyaret etti.