Güncel

Atatürk’ün İzinde Sanata Yolculuk İbramaki’de

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si İbra­ma­ki Sanat Ga­le­ri­si, Söke Sınav Ko­le­ji öğ­ren­ci­le­ri­nin ha­zır­la­dı­ğı “Ata­türk’ün İzinde Sa­na­ta Yol­cu­luk-2” isim­li resim ser­gi­si­ne ev sa­hip­li­ği yap­ma­ya baş­la­dı.

Söke Sınav Ko­le­ji 9 ve 10’ncu sınıf öğ­ren­ci­le­ri ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan “Ata­türk’ün İzinde Sa­na­ta Yol­cu­luk-2” isim­li resim ser­gi­si Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si İbra­ma­ki Sanat Ga­le­ri­si’nde dü­zen­le­nen bir kok­teyl­le açıl­dı. Açı­lı­şa çok sa­yı­da da­vet­liy­le be­ra­ber Ku­şa­da­sı Kay­ma­ka­mı Sa­det­tin Yücel ve Söke Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Veli Dev­rim Yerli ka­tıl­dı.Ak­ri­lik boya kul­la­na­rak ha­zır­la­nan 47 Ata­türk te­ma­lı res­min yer al­dı­ğı sergi 12 Ara­lık ta­ri­hi­ne kadar Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si İbra­ma­ki Sanat Ga­le­ri­si’nde gö­rü­le­bi­lir.

Söke Sınav Ko­le­ji Genel Mü­dü­rü Ayhan Tolun “Öğ­ren­ci­le­ri­miz sergi ha­zır­la­mak için büyük emek har­ca­dı­lar. Bu ça­lış­ma­da­ki en önem­li ama­cı­mız Ata­türk sev­gi­si­ni top­lum­la pay­laş­mak. Ser­gi­nin açıl­ma­sı­na biz­den des­te­ği­ni esir­ge­me­yen Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın Ömer Günel ile eki­bi­ne çok te­şek­kür ede­rim” dedi.