Güncel

Uyuşturucu operasyonlarında 5 tutuklama

Aydın’da İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince3 Ocak ve 10 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında devam eden faaliyetler kapsamında hakkında işlem yapılan 95 şüpheliden 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’da emniyet ve jandarma güçlerince icra edilen uyuşturucu operasyonlarında zehir tacirlerine karşı mücadelesini aralıksız bir şekilde kararlılıkla sürdürüyor. Aydın Valiliği’nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından 03 Ocak-10 Ocak 2022 tarihleri arasında 86 olay ortaya çıkarılmıştır. İcra edilen faaliyette 95 şüpheli hakkında işlem yapılmış, 5 şüpheli tutuklanmış, 3 şahsın adli işlemleri devam etmekte ve 2 şüpheliye Adli Kontrol Tedbiri uygulanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu açıklamada; “Emniyet ve Jandarma birimlerimizce bu zaman diliminde 377,10 gram metamfetamin, 0,10 gram sentetik kannabinoid, 211,62 gram kubar esrar, 3,02 gram eroin, 10 gram kokain ve 2 adet sentetik ecza ele geçirilmiştir. Valiliğimizce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir” denildi.