Güncel

Davutlar’da hizmet yağmuru devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin işbirliği ilçeye yatırım olarak geri dönüyor.

Kuşadası’nın Davutlar Mahallesi’nde Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri tarafından yapımı tamamlanan altyapı işlemlerinin ardından cadde ve sokaklarda

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım çalışması yürütüyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından ilçe genelinde başlayan hizmet seferberliği devam ediyor. Davutlar’da kanalizasyon hattı döşendikten sonra AYDEM ve Türk Telekom tarafından elektrik ve internet alt yapıları yenilenen cadde ve sokaklarda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yol çalışması yürütülüyor. Son olarak Fatih Caddesi, Tütüncü, Arapçı, Hazar, Gücün ve Kavak sokaklarda yol yapım çalışması başlatıldı. Mahallenin cadde ve sokaklarında zemin iyileştirme çalışmalarının ardından kilit parke taşı döşeme işlemi yapılacak. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Meclis Üyeleri Funda Şenol ve Hasan Çelik ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Davutlar Mahallesi’nin uzun yıllardır bekletilen sorunlarını kısa süre içerisinde çözüme kavuşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, “Davutlar Mahallesi, Başkanımız Sayın Ömer Günel’in çok önemsediği bir bölge. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde mahallemize ciddi yatırımlar yaptık. Vatandaşlarımız hizmetlerden oldukça memnun. Ekiplerimiz son olarak Fatih Caddesi ve bağlantı sokakları ile mahallemizin Kuşadası tarafından girişinde bulunan bölgede çalışmalarını sürdürüyorlar. Hedefimiz Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerini sağlıklı bir alt ve üst yapıya kavuşturmak” dedi.