Güncel

Bay­ram ta­ti­li­nin ta­dı­nı Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta çı­ka­rın

Ye­şil­lik­le­rin ara­sın­da, sa­de­ce mi­sa­fir­le­ri­ne özel bir koyda yer alan Pine Bay Ho­li­day Re­sort, bay­ram ta­ti­lin­de mi­sa­fir­le­ri­ne do­ğa­nın, hu­zu­run, kon­fo­run, lez­ze­tin ka­pı­la­rı­nı aça­cak

Her şey dahil kon­sep­ti ve fark­lı ko­nak­la­ma se­çe­nek­le­riy­le ke­yif­li bir bay­ram ta­ti­li de­ne­yi­mi ara­yan­lar için Pine Bay Ho­li­day Re­sort; Sanat, Aile, Doğa ve Ev kon­fo­ru­nu iç içe ge­çir­di­ği “SADE” an­la­yı­şıy­la unu­tul­ma­ya­cak anlar ya­şa­ta­cak.

Mavi ile ye­şi­lin bir­leş­ti­ği Tür­ki­ye'nin en güzel koy­la­rın­dan bi­rin­de uçsuz bir alan­da ken­di­si­ne ait bir sahil ve ma­ri­na­sıy­la muh­te­şem bir at­mos­fe­re ev sa­hip­li­ği yapan Pine Bay Ho­li­day Re­sort, bay­ram ta­ti­li­ni mi­sa­fir­le­ri için bü­yü­le­yi­ci kıl­ma­ya ha­zır­la­nı­yor.

Her şey dahil kon­sep­tiy­le Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta, bay­ram bo­yun­ca aile­niz ve sev­dik­le­ri­niz­le ka­lı­cı mut­lu­luk­lar ya­ra­ta­cak, do­ğa­ya ve sa­na­ta do­ya­cak­sı­nız. Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta bay­ra­mı her gün fark­lı kon­sept­te dü­zen­le­nen ge­ce­ler­le kut­la­ya­cak, çe­şit­li or­kest­ra ve canlı müzik din­le­ti­le­ri ile DJ per­for­mans­la­rı­na ka­tı­la­cak ve dünya mut­fa­ğın­dan lez­zet­le­ri ta­da­cak­sı­nız.

Her tarza ve ih­ti­ya­ca uygun oda se­çe­nek­le­ri

Ku­rul­du­ğu gün­den bu­gü­ne 15 bin­den fazla ağaç di­ki­le­rek mi­sa­fir­le­ri­ni do­ğay­la bu­luş­tu­ran

Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta bi­yo­lo­jik çe­şit­li­lik­le muh­te­şem bir man­za­ra­ya uyan­mak için fark­lı ko­nak­la­ma al­ter­na­tif­le­ri mev­cut. Gü­ne­şin ilk ışık­la­rı­nı his­se­de­bi­le­ce­ği­niz, kuş­la­rın cı­vıl­tı­sıy­la gü­ne­şin ba­tı­şı­na ta­nık­lık ede­bi­le­ce­ği­niz otel bi­na­sı­na bağlı deniz ve orman man­za­ra­lı oda­la­rın yanı sıra do­ğa­nın ve ye­şil­lik­le­rin ara­sın­da, bal­kon­lu veya bahçe te­ras­lı kulüp aile oda­la­rı ço­cuk­lu aile­ler için kon­for­lu bir ter­cih su­nu­yor. Do­ğa­nın tam or­ta­sın­da izole bir or­ta­ma sahip vil­la­lar ise Ege Deniz'i, Samos ve Ku­şa­da­sı'na bakan huzur dolu bir bahçe ve son­suz­luk ha­vu­zuy­la bü­yü­lü bir tatil va­de­di­yor.

Aile­ler için özel alan­lar ve ak­ti­vi­te se­çe­nek­le­ri

Göç­tur Tu­rizm, sek­tör­de­ki 30 yıl­lık tec­rü­be­si­ni yan­sıt­tı­ğı Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta, aile dostu hiz­met an­la­yı­şın­dan yola çı­ka­rak aile bi­rey­le­ri­nin de­ne­yim­le­ye­bi­le­cek­le­ri fark­lı alan ve ak­ti­vi­te­ler su­nu­yor. Ço­cuk­lu aile­ler için kon­for­lu bir ev or­ta­mı­nı sağ­la­yan kulüp oda­la­rı, sa­kin­li­ği ve do­ğay­la iç içe ol­ma­yı ter­cih eden mi­sa­fir­le­re de ke­yif­li bir at­mos­fer ya­ra­tı­yor. Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta aile­nin minik üye­le­ri için yaş grup­la­rı­na göre üç fark­lı mini kulüp bu­lu­nu­yor. Pe­da­gog­lar ve spor eğit­men­le­ri eş­li­ğin­de doğa, sanat ve ya­ra­tı­cı­lık üze­ri­ne dans, bo­ya­ma ve trek­king gibi bir­bi­rin­den fark­lı ak­ti­vi­te­le­re ka­tı­la­bi­len mi­nik­ler, ay­rı­ca mini si­ne­ma­nın da key­fi­ni çı­ka­ra­bi­li­yor.Dünya ve Türk mut­fa­ğın­dan lez­zet­ler

Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta usta şef­le­rin ha­zır­la­dı­ğı Türk ve dünya lez­zet­le­rin­den, ha­ri­ka su­num­lar eş­li­ğin­de hem göze hem de da­ma­ğı­nı­za hitap eden yer­li-ya­ban­cı ve al­kol­lü-al­kol­süz içe­cek­ler­le bir­çok lez­zet nok­ta­sı yer alı­yor. Fark­lı man­za­ra ve kon­sept­ler­de res­to­ran se­çe­nek­le­ri, deniz ürün­le­rin­den hafif ve sağ­lık­lı ik­ram­la­ra kadar al­ter­na­tif tat­lar su­nu­yor. Her akşam fark­lı mut­fak­la­rın de­ne­yim­le­ne­bi­le­ce­ği sekiz ala­kart op­si­yo­nu, ta­til­de lez­ze­te önem ve­ren­ler için akıl­da ka­lı­cı lez­zet­ler ya­ra­tı­yor. De­ne­yim­li mik­so­lo­jist­le­rin ve ba­ris­ta­la­rın tesis için­de­ki kekik, bi­be­ri­ye, nane gibi bit­ki­le­ri kul­la­na­rak ha­zır­la­dık­la­rı kok­teyl­ler ister gün ba­tı­mın­da ister zey­tin ağaç­la­rı­nın göl­ge­si al­tın­da mi­sa­fir­le­re eşlik edi­yor. Bay­ram ta­ti­li bo­yun­ca Pine Bay Ho­li­day Re­sort'ta neler ya­pa­bi­lir­si­niz?

Trek­king: Özel­lik­le sa­ba­hın erken sa­at­le­ri ve gün ba­tı­mın­da mut­la­ka de­ne­yim­len­me­si ge­re­ken en­de­mik bit­ki­le­rin ve çam ağaç­la­rı­nın için­de Trek­king yü­rü­yüş se­ver­ler için güzel bir al­ter­na­tif.

SPA: Ya­şa­mın yor­gun­lu­ğu­nu bir ke­na­ra bı­ra­kıp SPA ve ha­mam­da ra­hat­la­ya­bi­lir­si­niz.

Aqu­apark: Biraz ener­ji atmak ve ailecek eğ­le­ne­bi­le­ce­ği­niz ya­rı­ma­da üze­rin­de bu­lu­nan Aqu­apark'ta çe­şit­li kay­dı­rak­lar bu­lu­nu­yor.

Dalış: He­ye­can ve eğ­len­ce ara­yan­lar ma­ri­na­da­ki su spor­la­rı ak­ti­vi­te­le­ri­ni keş­fe­de­bi­lir. Ege'nin ber­rak su­la­rın­da bitki ve balık çe­şit­li­li­ği ile su al­tı­nı keş­fet­mek için dalış ya­pa­bi­lir­si­niz.

Her akşam ger­çek­leş­ti­ri­lecek fark­lı bir ak­ti­vi­te­ye; çe­şit­li or­kest­ra ve canlı müzik din­le­ti­le­ri­ne, DJ per­for­mans­la­rı­na ka­tı­la­rak ke­yif­li vakit ge­çi­re­bi­lir­si­niz.