Güncel

CHP Aydın İl Kadın Kol­la­rı’ndan Günel’e destek

Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si (CHP) Aydın İl Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ayşe Öz­de­mir ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, si­ya­si kum­pas ku­rul­ma­ya ça­lı­şı­lan Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Günel’e des­tek zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.

Zi­ya­ret­te ko­nu­şan CHP Aydın İl Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ayşe Öz­de­mir, “Ya­şa­nan olay Baş­kan Ömer Günel’e karşı plan­lan­mış bir algı ve iti­bar­sız­laş­tır­ma ope­ras­yo­nu­dur. CHP’li ka­dın­lar ola­rak baş­ka­nı­mı­zın ya­nın­da­yız” dedi.

Be­lir­li çev­re­ler­ce ger­çek dışı suç­la­ma­lar yö­nel­ti­le­rek hak­kın­da si­ya­si kum­pas ku­rul­ma­ya ça­lı­şı­lan Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’e ve­ri­len des­tek çığ gibi bü­yü­yor. Bu kap­sam­da CHP Aydın İl Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ayşe Öz­de­mir ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, Baş­kan Ömer Günel’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti. CHP Ku­şa­da­sı Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ay­şe­gül Dağlı’nın da ka­tıl­dı­ğı zi­ya­ret­te CHP Aydın İl Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ayşe Öz­de­mir, Baş­kan Ömer Günel’in ya­nın­da ol­duk­la­rı­nı be­lirt­ti.

Zi­ya­ret­te ko­nu­şan CHP Aydın İl Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ayşe Öz­de­mir, “Ya­şa­nan olay Baş­kan Ömer Günel’e karşı plan­lan­mış bir algı ve iti­bar­sız­laş­tır­ma ope­ras­yo­nu­dur. CHP her zaman bu tür kirli oyun­lar­la mü­ca­de­le ede­cek­tir. Baş­ka­nı­mız Ömer Günel’in gö­re­ve gel­dik­ten sonra Ku­şa­da­sı’nda baş­lat­tı­ğı hiz­met ve ya­tı­rım se­fer­ber­li­ği her ke­sim­den tak­dir top­la­mak­ta­dır. Bunu en­gel­le­mek is­te­yen­le­rin kum­pas kurma gi­ri­şim­le­ri ba­şa­rı­sız­lık­la so­nuç­la­na­cak­tır. Ya­pı­lan bu iti­bar­sız­laş­tır­ma ope­ras­yo­nu­nu şid­det­le kı­nı­yor ve red­de­di­yo­ruz. Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ömer Günel’in tüm ör­güt­le­ri­miz ile bir­lik­te ya­nın­da ol­du­ğu­mu­zu be­lirt­mek is­ti­yo­rum” diye ko­nuş­tu.