Güncel

Ço­cuk­lar golf spo­ru­nun temel ku­ral­la­rı­nı öğ­ren­di

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ile Ku­şa­da­sı Golf Ku­lü­bü ta­ra­fın­dan ço­cuk­la­rı golf spo­ruy­la ta­nış­tır­mak için dü­zen­le­nen eği­tim kursu sona erdi.

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ço­cuk­la­rın erken yaşta spo­run fark­lı dal­la­rıy­la ta­nış­ma­sı için ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Bu kap­sam­da Ku­şa­da­sı Golf Ku­lü­bü'nün kat­kı­la­rıy­la ger­çek­leş­ti­ri­len eği­tim prog­ra­mı ta­mam­lan­dı. Yak­la­şık 2 ay süren eği­tim prog­ra­mı­na ka­tı­lan ço­cuk­lar golf spo­ru­nun temel ku­ral­la­rı­nı öğ­ren­di. Kurs bo­yun­ca eğ­len­ce­li vakit ge­çir­me fır­sa­tı da bulan ço­cuk­la­ra ser­ti­fi­ka­la­rı­nın ve­ril­me­si için Ku­şa­da­sı Golf Ku­lü­bü'nde et­kin­lik dü­zen­len­di. Aile­le­rin de ka­tıl­dı­ğı et­kin­lik­te kur­si­yer­le­re ser­ti­fi­ka­la­rı Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Oğuz­han Turan, Ku­şa­da­sı Golf Ku­lü­bü Baş­ka­nı Dr. İbra­him Ko­ca­oğ­lu ve ant­re­nör İdris Top­rak ta­ra­fın­dan ve­ril­di.

Ku­şa­da­sı'nda ço­cuk­la­rın fark­lı spor dal­la­rı­na olan il­gi­le­ri­nin art­ma­sın­dan do­la­yı mut­lu­luk duy­duk­la­rı­nı be­lir­ten Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Oğuz­han Turan, "Ku­şa­da­sı golf spo­ruy­la il­gi­li or­ga­ni­zas­yon­la­rın dü­zen­len­me­si­ne çok uygun bir kent. Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ola­rak ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­zı spo­run her ala­nıy­la ta­nış­tır­ma­ya devam ede­ce­ğiz" diye ko­nuş­tu.