Güncel

DÜNYA DEĞİL ÜLKE KUŞADASI’NI KONUŞUYOR

İlçemizin simgesi, tüm adalıların neşe kaynağı, Kuşadası’nın gülen yüzü SITKI BAŞKAN gerçekten krallara layık bir cenaze töreni ile geçtiğimiz gün defin edildi.

Erkeği, kadını, işçisi, memuru, amiri, zengini, fakiri Kaleiçi camiini doldurdu. Herkes gözyaşları içerisinde SITKI BAŞKAN’ı son yolculuğuna uğurladı.Mülkü amirden, belediye başkanına, siyasiler, halk adeta birbirleri ile yarışırcasına SITKI BAŞKAN’ın cenaze törenine akın etti.

Belediye Bandosu onun için çok önemli idi. Gözler o gün bandonun önünde hep onu aradı. O sevenlerinin elleri üzerinde düğünü için son yolculuğuna çıkmıştı.Kuşadası basını bu güne kadar tam kadro olduğu başka bir törende buluşmadı SITKI BAŞKAN’ın cenaze töreninde olduğu gibi. Yerel ve ulusal basın temsilcileri o gün gözyaşları içinde hep birlikte deklanşöre bastı.

ÜKLE SITKI BAŞKANI KONUŞTU

Ulusal basın temsilcilerimiz SITKI BAŞKANI ajanslarına haber geçti. Hemen hemen tüm televizyon kanallarında SITKI BAŞKAN VE KUŞADASI haber bültenlerinde yerini aldı.Gene yaptın yapacağını SITKI BAŞKAN…Giderken insanlığı öğrettin tüm Kuşadası halkına, halkını da sana gösterdikleri vefa ile tüm Türkiye’ye örnek yaptın. Mekanın cennet, oradaki düğünün şen olsun SITKI BAŞKAN.