Güncel

Güzelçamlı’da STK’lara Belediye Projeleri

Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel ile Be­le­di­ye Mec­lis Üyesi Funda Şenol, Gü­zel­çam­lı Av­cı­lar ve Atı­cı­lar Ku­lü­bü ile Gü­zel­çam­lı Ata­türk­çü Dü­şün­ce Der­ne­ği’ni (ADD) zi­ya­ret etti.

Kulüp ve der­nek üye­le­ri­nin so­run­la­rı­nı din­le­yen be­le­di­ye yö­ne­ti­ci­le­ri böl­ge­de ya­şa­ma ge­çir­dik­le­ri ve plan­la­nan pro­je­ler­le il­gi­li bilgi verdi.Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si yö­ne­ti­ci­le­ri, sivil top­lum ku­ru­lu­şu tem­sil­ci­le­riy­le bir araya ge­le­rek kent­te ya­şa­ma ge­çi­ri­lecek pro­je­ler­le il­gi­li fikir alış­ve­ri­şi yap­ma­ya devam edi­yor. Bu kap­sam­da Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel ile Be­le­di­ye Mec­lis Üyesi Funda Şenol, ilk ola­rak Gü­zel­çam­lı Av­cı­lar ve Atı­cı­lar Ku­lü­bü üye­le­riy­le bir araya ge­le­rek kulüp baş­ka­nı Okan Fakçı ile gö­rüş­tü. Gü­zel­çam­lı Ma­hal­le­si’ndeki avlak alan­lar hak­kın­da Fakçı’dan bilgi alan Baş­kan Yar­dım­cı­sı Çen­gel ve Mec­lis Üyesi Şenol, ku­lü­bün ih­ti­yaç­la­rı­nın gi­de­ril­me­si için ha­re­ke­te ge­çe­cek­le­ri­ni be­lirt­ti. Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel ve Be­le­di­ye Mec­lis Üyesi Funda Şenol, ar­dın­dan Gü­zel­çam­lı Ata­türk­çü Dü­şün­ce Der­ne­ği’ni zi­ya­ret etti. Denek Baş­ka­nı Dr. Sait Gün­gör Elgin ve der­nek üye­le­ri­nin kar­şı­la­dı­ğı Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si yö­ne­ti­ci­le­ri, res­sam ve şair Ta­li­ha Değer’in yeni çı­kar­dı­ğı ‘Aura Işık­la­rı’ isim­li şiir ki­ta­bı­nın ta­nı­tı­mı­na da ka­tıl­dı.“YA­TI­RIM­LAR DEVAM EDECEK”

Mi­sa­fir­per­ver­lik­le­rin­den do­la­yı Gü­zel­çam­lı Av­cı­lar ve Atı­cı­lar Ku­lü­bü ile Gü­zel­çam­lı Ata­türk­çü Dü­şün­ce Der­ne­ği üye­le­ri­ne te­şek­kür eden Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel, “Gü­zel­çam­lı Ma­hal­le­si, Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ömer Günel’in çok önem­se­di­ği bir bölge. Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ile uyum ve iş bir­li­ği içe­ri­sin­de böl­ge­ye olan ya­tı­rım­la­rı­mız devam edecek. Bu sa­ye­de Gü­zel­çam­lı ye­ni­den ya­pı­la­na­cak” diye ko­nuş­tu