Güncel

Kuşadası’ndaki eğitim kurumları yalnız değil

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si yö­ne­ti­ci­le­ri­nin sivil top­lum, eği­tim ve sağ­lık ku­rum­la­rı­na ger­çek­leş­tir­di­ği zi­ya­ret­le­rin son ad­re­si Gü­zel­çam­lı Ma­hal­le­si’ndeki Ayşıl Oğuz Başöz Çok Prog­ram­lı Ana­do­lu Li­se­si oldu.

Bu kap­sam­da Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel ile Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri Hasan Çelik ve Funda Şenol, okul mü­dü­rü Erol Balcı ile bir araya geldi.

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si yö­ne­ti­ci­le­ri kent­te­ki eği­tim ku­rum­la­rı­na yakın ilgi gös­ter­me­ye devam edi­yor. Bu kap­sam­da Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel ile Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri Hasan Çelik ve Funda Şenol son ola­rak Gü­zel­çam­lı Ma­hal­le­si’ndeki Ayşıl Oğuz Başöz Çok Prog­ram­lı Ana­do­lu Li­se­si’ni zi­ya­ret etti. Okul mü­dü­rü Erol Balcı ve öğ­ret­men­ler­le bir araya gelen be­le­di­ye yö­ne­ti­ci­le­ri, Ku­şa­da­sı’nda ha­ya­ta ge­çi­ri­len pro­je­ler hak­kın­da de­tay­lı bilgi verdi. Baş­kan Yar­dım­cı­sı Çen­gel ve Mec­lis Üye­le­ri Şenol ile Yıl­dı­rım ar­dın­dan okul­da yeni ya­pı­lan ders­lik­ler, kon­fe­rans sa­lo­nu ile öğ­ren­ci­le­rin gast­ro­no­mi eği­ti­mi ala­bil­me­si için ya­şa­ma ge­çi­ri­len mut­fak atöl­ye­si­ni gezdi. Oku­lun ek­sik­le­riy­le il­gi­li bilgi de alan Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si yö­ne­ti­ci­le­ri, ta­lep­le­rin en kısa sü­re­de çö­zü­me ka­vuş­tu­ru­la­ca­ğı­nı be­lirt­ti.

“ÖĞ­RENCİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DE­ĞERLİ”

Ku­şa­da­sı’nda eği­tim gören öğ­ren­ci­le­rin ken­di­le­ri için çok de­ğer­li ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Remzi Çen­gel, “Ken­ti­miz­de­ki okul­la­rı zi­ya­ret ede­rek yetki ve im­kan­la­rı­mız da­hi­lin­de ek­sik­lik­le­ri­ni gi­der­mek için ça­lı­şı­yo­ruz. Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ola­rak ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­zın eği­tim gör­dü­ğü ku­rum­la­ra büyük önem ve­ri­yo­ruz. Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ömer Günel, öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin daha iyi ko­şul­lar­da öğ­re­nim al­ma­la­rı için elin­den ge­le­ni ya­pı­yor” diye ko­nuş­tu.

Okul Mü­dü­rü Erol Balcı ile öğ­ret­men­ler de Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’e Da­vut­lar ve Gü­zel­çam­lı ma­hal­le­rin­de­ki eği­tim ku­rum­la­rı­nın so­run­la­rıy­la ya­kın­dan il­gi­len­di­ği için te­şek­kür etti.