Güncel

Memleket Partisi’nden Başkan Ömer Günel’e Nezaket Ziyareti

Mem­le­ket Par­ti­si Ku­şa­da­sı İlçe Baş­kan Ve­ki­li Tay­fun Sür­gen , Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’e ne­za­ket zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.

Baş­kan­lık ma­ka­mın­da ger­çek­le­şen gö­rüş­me­de Ku­şa­da­sı’nda ya­şa­nan de­ği­şi­me dik­kat çeken Sür­gen, “Baş­kan Ömer Günel’in gö­re­ve gel­me­si­nin ar­dın­dan ya­şa­ma ge­çi­ri­len pro­je­ler sa­ye­sin­de Ku­şa­da­sı tek­rar hak et­ti­ği yere gel­me­ye baş­la­dı” dedi.

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel, Mem­le­ket Par­ti­si Ku­şa­da­sı İlçe Baş­ka­nı Tay­fun Sür­gen ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­riy­le bir araya geldi.

Gö­rüş­me­de Baş­kan Ömer Günel, üye­le­re Grand ve Ori­ent Ba­za­ar ile İki­çeş­me­lik Ma­hal­le­si’nde ya­pı­mı son aşa­ma­ya gelen Ta­zi­ye Evi hak­kın­da de­tay­lı bilgi verdi.

Top­lan­tı­da kent ge­ne­lin­de yü­rü­tü­len alt ve üst yapı ya­tı­rım­la­rı ile ya­şa­ma ge­çi­ril­me­si plan­la­nan diğer pro­je­ler ele al­nın­dı. Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri ay­rı­ca Ocak ayın­da si­lah­lı sal­dı­rı­ya uğ­ra­yan Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Oğuz­han Turan’a geç­miş olsun di­lek­le­ri­ni de ilet­ti.

“PAN­DEMİYE RAĞ­MEN YA­TI­RIM DUR­MA­DI”

Ku­şa­da­sı’nın Baş­kan Ömer Günel’in gö­re­ve gel­me­sin­den sonra büyük bir de­ği­şim ya­şa­dı­ğı­nı be­lir­ten Mem­le­ket Par­ti­si Ku­şa­da­sı İlçe Baş­ka­nı Tay­fun Sür­gen, “Baş­kan Ömer Günel pan­de­mi­ye rağ­men ken­ti­mi­ze çok önem­li ya­tı­rım­lar yaptı. Uzun sü­re­dir hiz­met gör­me­yen Ku­şa­da­sı’nda son üç yıl­dır çok olum­lu ya­tı­rım­lar ya­pı­lı­yor. Ku­şa­da­sı, diğer tu­rizm kent­le­ri ara­sın­da tek­rar hak et­ti­ği yere gel­me­ye baş­la­dı. Ku­şa­da­sı’na sizin kadar iyi hiz­met eden bir baş­kan gör­me­dik” dedi.

“ELİMİZİ TAŞIN AL­TI­NA KO­YU­YO­RUZ”

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel de “Ön­ce­lik­le nazik zi­ya­ret­le­rin­den do­la­yı Mem­le­ket Par­ti­si Ku­şa­da­sı İlçe Baş­ka­nı Tay­fun Sür­gen ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­ne te­şek­kür ede­rim. Gö­re­ve gel­di­ği­miz­den beri eli­mi­zi taşın al­tı­na ko­ya­rak

Ku­şa­da­sı’na hiz­met ettik. Alt ve üst yapı ya­tı­rım­la­rı­nın yanı sıra ken­ti­miz­de tu­riz­mi de ge­liş­tir­mek ve çe­şit­len­dir­mek için ça­ba­lı­yo­ruz. Yap­tı­ğı­mız ta­nı­tım­lar sa­ye­sin­de önü­müz­de­ki tu­rizm se­zo­nu­nun çok daha iyi geç­me­si­ni bek­li­yo­ruz” diye ko­nuş­tu.