Güncel

Güneşin kentinde buz pateni keyfi

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan İsmail Cem Dost­luk ve Barış Mey­da­nı'nda hiz­me­te su­nu­lan sen­te­tik buz pa­te­ni pis­ti­ne ilgi yoğun oldu.

Aile­le­riy­le bir­lik­te piste gelen ço­cuk­lar, buzda ka­ya­rak ke­yif­li da­ki­ka­lar ya­şa­dı. Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan kent­te­ki sos­yal ha­ya­ta yeni bir soluk ge­tir­mek için açı­lan sen­te­tik buz pa­te­ni pis­ti­ne, Ku­şa­da­lı­lar büyük ilgi gös­ter­di. İsmail Cem Dost­luk ve Barış Mey­da­nı'nda top­lam 130 met­re­ka­re­lik alana ku­ru­lan pisti aile­le­riy­le bir­lik­te zi­ya­ret eden ço­cuk­lar, uzman eğit­men­ler gö­ze­ti­min­de buzda kay­ma­nın püf nok­ta­la­rı­nı öğ­ren­di. Pis­tin 20 gün bo­yun­ca hafta içi 12:00-20:00, hafta sonu ise 11:00-20:00 sa­at­le­ri ara­sın­da kul­la­nı­ma açık ol­du­ğu be­lir­til­di.

Ar­ka­daş­la­rıy­la bir­lik­te buz pis­tin­de paten kay­ma­ya gelen Alya Ba­tu­han "Daha önce bir kere buzda paten kay­mış­tım. Hafta so­nu­mu­za renk kat­tı­ğı için Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’e te­şek­kür edi­yo­rum. Çok güzel ve ke­yif­li da­ki­ka­lar ge­çir­dim” dedi. Buz pa­te­ni yap­ma­yı çok sev­di­ği­ni be­lir­ten Hü­se­yin Çınar da "Ailem­le bir­lik­te hafta sonu ta­ti­li yap­mak için Ku­şa­da­sı’na gel­dik. Cu­mar­te­si gü­nü­mü spor ya­pa­rak ge­çi­ri­yo­rum. Çok mutlu oldum” diye ko­nuş­tu.