Güncel

Uyuş­tu­ru­cu ope­ras­yon­la­rın­da 2 tu­tuk­la­ma

Aydın İl Jan­dar­ma Ko­mu­tan­lı­ğı ile İl Jan­dar­ma Ko­mu­tan­lı­ğı uyuş­tu­ru­cu ile mü­ca­de­le kap­sa­mın­da geçen hafta için­de ya­pı­lan ope­ras­yon­lar­da 103 şüp­he­li hak­kın­da işlem ya­pıl­dı.

Ya­pı­lan adli iş­lem­le­rin ne­ti­ce­sin­de 2 şahıs tu­tuk­lan­dı. Aydın Va­li­li­ği’nden açıklama yapıldı. Ya­pı­lan açık­la­ma­da, “Hal­kı­mı­zın huzur ve gü­ven­li­ği­nin sağ­lan­ma­sı için uyuş­tu­ru­cu madde ile mü­ca­de­le kap­sa­mın­da İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü ve İl Jan­dar­ma Ko­mu­tan­lı­ğı­na bağlı ekip­ler ta­ra­fın­dan 21 Mart 2022–27 Mart 2022 ta­rih­le­ri ara­sın­da 93 olay or­ta­ya çı­ka­rıl­mış­tır. İcra edi­len fa­ali­yet­te 103 şüp­he­li hak­kın­da işlem ya­pıl­mış, 2 şüp­he­li şahıs tu­tuk­lan­mış, 2 şah­sın adli iş­lem­le­ri devam et­mek­te olup, 1 şüp­he­li şahsa suça sü­rük­le­nen çocuk ola­rak işlem ya­pıl­mış­tır” de­nil­di.

OPER­SA­YON­LAR KA­RAR­LI­LIK­LA DEVAM EDECEK

Söz ko­nu­su açık­la­ma, “Em­ni­yet ve Jan­dar­ma bi­rim­le­ri­miz­ce bu zaman di­li­min­de 2420,95 gram Kubar esrar, 338,31 gram Me­tam­fe­ta­min, 13 adet Sen­te­tik ecza, 27 adet Cap­ta­gon ve 1500 kök Haş­haş ele ge­çi­ril­miş­tir. Va­li­li­ği­miz­ce, va­tan­daş­la­rı­mı­zın huzur ve gü­ven­li­ği­nin sağ­lan­ma­sı­na yö­ne­lik ola­rak alı­nan tüm ted­bir­ler art­tı­rı­la­rak aynı ka­rar­lı­lık­la ve gay­ret­le sür­dü­rü­le­cek­tir” ifa­de­le­ri kul­la­nıl­dı.