Güncel

Kuşadası kapalı pazar yerinin sorunları giderildi

Esnaf ve va­tan­daş­la­ra daha kon­for­lu bir alış­ve­riş alanı oluş­tur­mak ama­cıy­la Ha­cı­fey­zul­lah Ma­hal­le­si’nde bu­lu­nan Ka­pa­lı Pazar ye­rin­de Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si ön­cü­lü­ğün­de baş­la­tı­lan ta­di­lat iş­le­ri ta­mam­lan­dı.

Baş­kan Ömer Günel, pazar ye­ri­ni zi­ya­ret ede­rek ger­çek­leş­ti­ri­len ça­lış­ma­la­rı ye­rin­de in­ce­le­di.Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si, kent ge­ne­lin­de­ki ka­pa­lı pazar yer­le­ri­nin şart­la­rı­nı iyi­leş­tir­mek için geç­ti­ği­miz gün­ler­de ça­lış­ma baş­lat­tı.

Ça­lış­ma kap­sa­mın­da Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si yö­ne­ti­ci­le­ri ilk ola­rak Ha­cı­fey­zul­lah Ma­hal­le­si’nde bu­lu­nan ka­pa­lı pazar ye­rin­de in­ce­le­me­ler­de bu­lu­na­rak ek­sik­le­ri tes­pit etti. Ar­dın­dan ha­re­ke­te geçen ekip­ler­ce pazar ye­ri­nin iç ve dış cep­he­si bo­yan­dı.

Ha­va­lan­dır­ma ve yağ­mur suyu dre­naj sis­te­min­de de iyi­leş­tir­me ya­pı­lan ka­pa­lı pazar ye­rin­de bozuk olan asan­sör ye­ni­den ça­lı­şır hale ge­ti­ril­di. Ay­rı­ca mes­cit ve tu­va­let­le­rin de es­ki­yen yü­zey­le­ri de­ğiş­ti­ril­di.

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel, Ka­pa­lı Pazar Yeri es­na­fı­nı zi­ya­ret etti. Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Yusuf Atak ve Remzi Çen­gel ile Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­ri Funda Şenol ve Emre Faz­lı­lar’ın da eşlik et­ti­ği zi­ya­ret­te Baş­kan Ömer Günel, ya­pı­lan bakım ve ona­rım ça­lış­ma­la­rı­nı ye­rin­de in­ce­le­di. Baş­kan Ömer Günel, daha sonra esnaf ve va­tan­daş­lar­la soh­bet ede­rek so­run­la­rı­nı din­le­di. Ça­lış­ma­lar esnaf ve va­tan­daş­lar ta­ra­fın­dan mem­nu­ni­yet­le kar­şı­lan­dı.

“BAŞ­KA­NI­MIZ HER ZAMAN YA­NI­MIZ­DA”

Ka­pa­lı Pazar Ye­rin­de 10 yıl­dır es­naf­lık yap­tı­ğı­nı be­lir­ten Fırat Turan, “Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Ömer Günel her zaman es­na­fın ya­nın­da yer alı­yor. Pa­zar­cı es­na­fı­nın şart­la­rı­nı iyi­leş­tir­mek için ya­pı­lan ça­lış­ma­la­rı tak­dir­le kar­şı­lı­yo­ruz. Baş­ka­nı­mı­za tüm esnaf ar­ka­daş­la­rım adına te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.