Güncel

Baş­kan Çerçioğlu’ndan Günel’e Tam Des­tek

Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu’ndan hak­kın­da ger­çek dışı suç­la­ma­lar ile si­ya­si kum­pas ku­rul­ma­ya ça­lı­şı­lan Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’e tam des­tek geldi.

Baş­kan Ömer Günel ve CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li Sü­ley­man Bül­bül ile bir­lik­te Ku­şa­da­sı’nda görev yapan muh­tar­lar­la iftar ye­me­ğin­de bir araya gelen Baş­kan Özlem Çer­çi­oğ­lu, “Ku­şa­da­sı’nda çok ba­şa­rı­lı bir be­le­di­ye baş­ka­nımız var. Baş­ka­nı­mı­zın so­nu­na kadar ya­nın­da­yız” dedi.ARYA A.Ş’nin Ga­zi­be­ğen­di Te­sis­le­ri’nde Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu ve Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel’in da­ve­tiy­le ger­çek­le­şen iftar prog­ra­mı­na; CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li Sü­ley­man Bül­bül, CHP Aydın İl Baş­ka­nı Ali Çan­kır, CHP Ku­şa­da­sı İlçe Baş­ka­nı Meh­met Gür­bi­lek, Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­kan yar­dım­cı­la­rı, Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye­si Mec­lis Üye­le­ri ve Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si bü­rok­rat­la­rı ka­tıl­dı. İftar ye­me­ğin­de Baş­kan Özlem Çer­çi­oğ­lu ve CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li Sü­ley­man Bül­bül ta­ra­fın­dan Ku­şa­da­sı’nın ba­şa­rı­lı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel için des­tek me­saj­la­rı ve­ril­di.

“İTİBAR­SIZ­LAŞ­TIR­MA KAM­PAN­YA­SI VE KUM­PAS”

İftar ye­me­ğin­de ko­nu­şan CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li ve Yük­sek Di­sip­lin Ku­ru­lu Üyesi Sü­ley­man Bül­bül, “Ben Ku­şa­da­sı’na her gel­di­ğim­de Baş­ka­nı­mız Ömer Günel bana ayrı bir proje ge­ti­ri­yor. Baş­ka­nı­mız Ku­şa­da­sı’nda çok ba­şa­rı­lı pro­je­le­ri ha­ya­ta ge­çi­ri­yor. Bu açık­ça bir iti­bar­sız­laş­tır­ma kam­pan­ya­sı ve kum­pas­tır. CHP’li be­le­di­ye baş­kan­la­rı, bu tür olay­la­ra karşı hiz­met ve proje üret­me­ye devam ede­rek cevap ve­re­cek­ler. Ku­şa­da­sı’nda Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si ile büyük bir uyum ya­ka­lan­mış du­rum­da. Bunu boz­ma­ya kim­se­nin gücü yet­mez. CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li ve Yük­sek Di­sip­lin Ku­ru­lu Üyesi ola­rak baş­ka­nı­mı­zın so­nu­na kadar ya­nın­da­yım” dedi.

“BAŞ­KA­NI­MI­ZIN SO­NU­NA KADAR YA­NIN­DA­YIZ”

Aydın Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Özlem Çer­çi­oğ­lu ise, “Ön­ce­lik­le ne olur­sa olsun bir basın men­su­bu­nun bu şe­kil­de dar­be­dil­me­si­ni doğru bul­mu­yo­rum. Biz baş­ka­nı­mı­zın so­nu­na kadar ya­nın­da­yız. Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si de ya­nın­da. Ay­dı­nı­mı­zın mil­let­ve­kil­le­ri de ya­nın­da. Ku­şa­da­sı’nda Baş­ka­nı­mız Ömer Günel çok ba­şa­rı­lı bir yö­ne­tim ser­gi­li­yor. Bu gece bütün muh­tar­la­rı­mı­zın ye­mek­te ol­ma­sı bunun en büyük gös­ter­ge­si. Ben olayı asıl­sız, da­ya­nak­sız ve if­ti­ra ola­rak gö­rü­yo­rum. Büyük bir öz­ve­ri ile Ku­şa­da­sı için mesai har­ca­yan bir be­le­di­ye baş­ka­nı bu tür iş­ler­le uğ­raş­maz. Za­ma­nın­da aynı şey­ler benim de ba­şı­ma geldi” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

“İNCİNSEN DE İNCİTME KÜL­TÜ­RÜN­DEN GELİYORUM”

Ku­şa­da­sı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ömer Günel de “İncin­sen de in­cit­me kül­tü­rün­den gelen bir kar­de­şi­niz ola­rak her ne kadar bu id­di­alar beni ya­ra­la­mış ve üzmüş olsa da ben Ergün Poy­raz’a bir kez daha geç­miş olsun di­li­yo­rum. Bu sal­dı­rı­yı ger­çek­leş­ti­ren­ler ge­rek­li ce­za­yı mut­la­ka ala­cak­lar­dır. Bu if­ti­ra­yı atan­lar da ce­va­bı yar­gı­da ala­cak­lar­dır” diye ko­nuş­tu.

Ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan Baş­kan Özlem Çer­çi­oğ­lu, Baş­kan Ömer Günel ve CHP Aydın Mil­let­ve­ki­li Sü­ley­man Bül­bül ile bir­lik­te muh­tar­la­rın sorun ve ta­lep­le­ri­ni din­le­di. Ar­dın­dan iki baş­kan muh­tar­la­ra Ku­şa­da­sı’nda ya­pı­mı devam eden ve ha­ya­ta ge­çi­re­cek­le­ri pro­je­ler hak­kın­da bilgi verdi.