Güncel

KUTO’dan kadın gi­ri­şim­ci­le­re çağrı

Ku­şa­da­sı Ti­ca­ret Odası, Visa iş­bir­li­ğin­de akıl­lı KOBİ Plat­for­mu çer­çe­ve­sin­de "Kadın Gi­ri­şim­ci­ler İçin POS Des­te­ği" kam­pan­ya­sı baş­la­tıl­dı­ğı­nı ifade ede­rek il­çe­de­ki kadın gi­ri­şim­ci­le­re çağ­rı­da bu­lun­du.

Ko­nuy­la il­gi­li ola­rak ya­pı­lan açık­la­ma­da, “ Sayın üye­miz, Pan­de­mi ile kul­la­nı­mı daha çok artan kart­lı öde­me­le­rin kadın gi­ri­şim­ci­ler­ce kabul edil­me­si­ni sağ­la­mak ve bu yolla on­la­rın di­ji­tal dö­nü­şüm­le­ri­ne katkı sun­mak ama­cıy­la Bir­li­ği­miz ve Visa iş­bir­li­ğin­de Akıl­lı KOBİ Plat­for­mu çer­çe­ve­sin­de "Kadın Gi­ri­şim­ci­ler İçin POS Des­te­ği" kam­pan­ya­sı baş­la­tıl­mış­tır.

Kam­pan­ya­da, baş­vu­ran­lar ara­sın­dan kri­ter­le­re uyan ve be­lir­le­nen ta­rih­ler ara­sın­da ilk kez POS ci­ha­zı satın almış 1.000 kadın gi­ri­şim­ci­ye 500 TL nakdi des­tek sağ­lan­mak­ta­dır.

Kam­pan­ya­dan ya­rar­lan­mak is­te­yen kadın gi­ri­şim­ci­ler https://​akil­li­ko­bi.​org.​tr/​pos-des­te­gi/​ ad­re­sin­den baş­vu­ru ya­pa­bil­mek­te­dir. Baş­vu­ru kri­ter­le­ri aşa­ğı­da yer al­mak­ta­dır.

- Kadın gi­ri­şim­ci ola­rak ti­ca­ri iş­let­me­nin sa­hi­bi olun­ma­sı veya kadın gi­ri­şim­ci­le­rin şir­ket­te­ki pa­yı­nın en az yüzde 51 ol­ma­sı

- Ti­ca­ri iş­let­me­nin/Şir­ke­tin TOBB'a bağlı Oda/Bor­sa­la­ra ve Ti­ca­ret Sicil'e ka­yıt­lı ol­ma­sı

- Des­te­ğe konu POS Ma­ki­ne­si­nin, ti­ca­ri iş­let­me­nin/şir­ke­tin ilk POS ma­ki­ne­si ol­ma­sı ve 1.1.2021 ta­ri­hin­den sonra satın alın­mış ol­ma­sı. Bil­gi­le­ri­ni­ze su­na­rız” de­nil­di.