Güncel

Vali Aksoy’un Ra­ma­zan Bay­ra­mı Me­sa­jı

Aydın Va­li­si Hü­se­yin Aksoy Ra­ma­zan Bay­ra­mı do­la­yı­sıy­la kut­la­ma me­sa­jı ya­yın­la­ya­rak Ay­dın­lı­la­rın bay­ra­mı­nı kut­la­dı.

Vali Aksoy’un me­sa­jı şöyle; “ Say­gı­de­ğer Ay­dın­lı Hem­şe­ri­le­rim, Bugün mil­let­çe, gü­zel­lik­le­rin ve iyi­lik­le­rin yoğun ola­rak ya­şan­dı­ğı, dar­gın­la­rın ba­rış­tı­ğı, kar­deş­lik, dost­luk, yar­dım­laş­ma ve da­ya­nış­ma duy­gu­la­rı­nın do­ru­ğa ulaş­tı­ğı bir Ra­ma­zan Bay­ra­mı­na daha ka­vuş­ma­nın mut­lu­lu­ğu içe­ri­sin­de­yiz.

He­pi­miz için büyük an­lam­lar ta­şı­yan, bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi kuv­vet­len­di­ren, dost­luk ve barış or­ta­mı oluş­tu­ran bay­ram­lar, ta­şı­dık­la­rı anlam ve öneme uygun ola­rak kut­lan­ma­lı, özel­lik­le bu gün­ler­de bir­bi­ri­mi­ze ve ül­ke­mi­ze karşı so­rum­lu­luk­la­rı­mı­zı daha çok ha­tır­la­ma­lı­yız.

Ül­ke­si ve va­ta­nı için can­la­rı­nı veren şe­hit­le­ri­mi­zin aile­le­ri­ne, ço­cuk­la­rı­na, kah­ra­man ga­zi­le­ri­mi­ze, ye­tim­le­ri­mi­ze her zaman sahip çıkan aziz mil­le­ti­mi­zin an­ne­le­ri­mi­zi, ba­ba­la­rı­mı­zı, bü­yük­le­ri­mi­zi unut­ma­ya­ca­ğı inan­cıy­la, bay­ram se­vin­ci­mi­zi on­lar­la pay­la­şa­rak bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi son­su­za dek mu­ha­fa­za ede­lim.

Bu ve­si­ley­le eşsiz fe­da­kâr­lık­la­rı­nı hiç­bir zaman unu­ta­ma­ya­ca­ğı­mız aziz şe­hit­le­ri­mi­ze bir kez daha Allah'tan rah­met di­li­yor, ga­zi­le­ri­mi­zi şük­ran­la se­lam­lı­yo­rum.

Bir­çok ko­nu­da örnek olan Ay­dın­lı hem­şe­ri­le­ri­min, bu bay­ram gü­nün­de de fakir ve yar­dı­ma muh­taç va­tan­daş­la­rı­mı­zı, huzur evin­de ba­rı­nan yaş­lı­la­rı­mı­zı yal­nız bı­rak­ma­ya­cak­la­rı­na yü­rek­ten ina­nı­yo­rum. Çünkü on­la­ra, bu ha­yat­ta yal­nız ol­ma­dık­la­rı­nı his­set­tir­mek, anne, baba ya da çocuk sev­gi­si­ni tek­rar ve bay­ram sı­cak­lı­ğın­da ya­şat­mak, he­pi­miz için bir in­san­lık gö­re­vi­dir.

Milli ve ma­ne­vi de­ğer­le­ri­mi­ze sahip çı­ka­rak, ha­ya­tı­mı­za sevgi, saygı, yar­dım­laş­ma, da­ya­nış­ma ve hoş­gö­rü duy­gu­la­rı­nı hâkim kıl­dı­ğı­mız sü­re­ce, daha güzel gün­le­re ula­şa­ca­ğı­mı­za şüphe yok­tur.

Bu duy­gu­lar için­de bütün Ay­dın­lı hem­şe­ri­le­ri­min Ra­ma­zan Bay­ra­mı­nı en içten di­lek­le­rim­le kut­lu­yor, bu güzel bay­ram coş­ku­su­nun kar­deş­li­ği­mi­zi daha da güç­len­dir­me­si, hem mil­le­ti­miz, hem de in­san­lık için barış, huzur ve re­fa­ha ve­si­le ol­ma­sı di­le­ğiy­le sevgi ve say­gı­la­rı­mı su­nu­yo­rum” dedi.